Proč mi můj iPhone umožňuje používat pouze jednu aplikaci?

Pokud používáte iPhone a nemůžete opustit aplikaci, která je aktuálně aktivní na obrazovce, může se jednat o přístup s průvodcem. Toto je funkce, kterou často používají společnosti, rodiče nebo jednotlivci, kteří něco demonstrují na iPhone, a umožňuje to, aby byl iPhone používán pouze určitým způsobem.

IPhone však bude i nadále mít zbývající funkčnost, i když k získání přístupu ke zbytku iPhone budete muset znát zvláštní heslo a prostředky pro jeho zadání. Náš tutoriál níže vám ukáže, jak zadat heslo pro řízený přístup k ukončení režimu a návratu k běžnému používání iPhone.

Jak ukončit řízený přístup na iPhone

Kroky v tomto článku byly provedeny na zařízení iPhone 5 v systému iOS 9.3. Tyto kroky předpokládají, že znáte přístupový kód s průvodcem. Pokud tak neučiníte, nebudete moci ukončit režim řízeného přístupu. Promluvte si s osobou, která nakonfigurovala iPhone a nechte je ukončit řízený přístup a obnovte funkčnost zařízení.

Uvědomte si, že v některých případech může být iPhone poškozen vězením nebo jinak změněn. V takových případech nemusí tento kurz fungovat. Tyto kroky jsou speciálně pro telefony iPhone, které používají službu Guided Access, což je funkce běžného zařízení iPhone bez jailbroken.

Krok 1: Trojitě klikněte na tlačítko Domů na obrazovce iPhone.

Krok 2: Zadejte přístupový kód s průvodcem. Pokud zadáte nesprávně, budete muset počkat 10 sekund, než se pokusíte znovu.

Krok 3: Klepněte na tlačítko Konec v levém horním rohu obrazovky.

Nyní byste měli mít možnost klepnout jednou na tlačítko Domů, abyste úplně ukončili průvodce s přístupem a získali přístup ke zbývajícím aplikacím v iPhone.

Pokud hledáte jiné způsoby, jak upravit přístup k určitým aplikacím a nastavením v iPhone, pak tento článek - https://www.solveyourtech.com/what-are-restrictions-on-an-iphone/ - vám ukáže, jak použít nabídku Omezení.

© Copyright 2021 | computer06.com