Jak zahájit relaci soukromého prohlížení v iOS 7 na iPadu 2

Soukromé prohlížení je nezbytnou součástí moderního prohlížeče, zejména pokud sdílíte zařízení s jinou osobou. Ať už chcete skrýt svou aktivitu procházení nebo se chcete přihlásit k webu nebo účtu, nemusíte se obávat, že budete přihlášeni, až budete hotovi. Soukromé prohlížení má mnoho praktických aplikací.

Možná jste již byli obeznámeni s tím, jak používat soukromé prohlížení v dřívějších verzích iOS na iPadu, ale aktualizace na iOS 7 se změnila kolem. Naštěstí stále existuje, takže se můžete naučit, jak ji používat, postupujte podle níže uvedených kroků.

Set-top streaming boxy, jako je Roku, dělají úžasné dárky. Pokud vy nebo někdo, koho znáte, rádi streamujete videa z Netflixu, Hulu, Amazonu nebo HBO Go, pak neexistuje lepší nebo jednodušší způsob, jak je sledovat v televizi. Klikněte sem a dozvíte se více o Roku.

Soukromé prohlížení v Safari v iOS 7 s iPadem 2

Také jsme psali o tom, jak to provést také na iPhone 5, pokud také vlastníte toto zařízení a aktualizujete na iOS 7. Je důležité si uvědomit, že soukromé prohlížení nekončí, když ukončíte aplikaci Safari. Aktivně budete muset ukončit relaci soukromého prohlížení, nebo další osoba, která otevře aplikaci Safari, bude moci zobrazit část historie prohlížení z dosud otevřené relace prohlížení. Safari nevymaže relaci, dokud nevypnete možnost Soukromé.

Krok 1: Klepněte na ikonu Safari .

Krok 2: Klepněte na ikonu + v pravém horním rohu obrazovky.

Krok 3: Dotkněte se tlačítka Soukromé v levém dolním rohu obrazovky.

Krok 4: Vyberte, co dělat s aktuálně otevřenými kartami.

Všimněte si, že zbarvení v horní části obrazovky se změní ze šedé na černé, což znamená, že jste aktuálně přihlášeni do relace soukromého prohlížení.

Kdykoli se můžete kdykoli dotknout ikony + a dalším stisknutím tlačítka Soukromí ukončíte relaci procházení.

Chtěli jste vyzkoušet iTunes Radio, ale jste to nenašli? Tento článek vám ukáže, kde to je a jak jej používat.

© Copyright 2021 | computer06.com