Jak zastavit sdílení polohy s někým na iPhone 7

Svou polohu můžete s někým sdílet prostřednictvím aplikace Zprávy ve vašem iPhone. To je velmi užitečné, pokud se s někým setkáváte a chcete vědět, jak daleko jsou, nebo pokud máte člena rodiny (jako dítě), který chcete najít v případě, že se něco pokazí.

Když ale sdílíte svou polohu na iPhone, existuje několik různých možností a nastavení a je možné, že jste někomu dali možnost zkontrolovat vaši polohu na dobu neurčitou. Náš průvodce níže vám pomůže najít, kde jsou tyto informace o sdílení polohy uloženy, a také to, jak můžete někomu odebrat možnost pokračovat v kontrole vaší polohy.

Přestaňte sdílet svou polohu na iPhone 7

Následující kroky byly provedeny na iPhone 7 Plus, v iOS 10.2. Tyto kroky předpokládají, že jste svou polohu dříve s někým sdíleli, aby mohli vaši geografickou polohu zobrazit na mapě. Tyto kroky můžete také použít, pokud si nejste jisti, zda s někým sdílíte svou polohu. Pokud v níže uvedených krocích nikdo není, pak jste svou polohu dříve nesdíleli.

Krok 1: Klepněte na ikonu Nastavení .

Krok 2: Přejděte dolů a vyberte možnost Soukromí .

Krok 3: Klepněte na možnost Služby určování polohy v horní části obrazovky.

Krok 4: Klepněte na tlačítko Sdílet moji polohu .

Krok 5: Vyberte osobu uvedenou v seznamu Přátelé, se kterou byste rádi přestali sdílet vaši polohu.

Krok 6: Klepněte na červenou možnost Zastavit sdílení mé polohy .

Nechtěli byste na svém iPhone používat žádnou z lokalizačních služeb? Naučte se, jak vypnout služby určování polohy v iPhone, pokud nechcete, aby některá z aplikací ve vašem zařízení mohla používat informace o vaší poloze.

© Copyright 2021 | computer06.com