Jak vypnout automatické přehrávání v aplikaci YouTube pro iPhone

Když v iPhonu sledujete video v aplikaci YouTube, aplikace automaticky přehraje navrhované video, jakmile skončí aktuální. Toto nastavení se nazývá Automatické přehrávání a je určeno k tomu, aby se během používání aplikace nepřetržitě přehrávala videa.

Někteří lidé mají tuto funkci rádi a mohou najít nový tvůrce obsahu a videa, které by jinak nenašli. Pokud však zjistíte, že vám navrhovaná videa nezáleží, můžete to raději zastavit. Náš tutoriál níže vám pomůže najít nastavení, které je způsobuje, takže jej můžete deaktivovat, pokud se tak rozhodnete.

Jak zabránit automatickému přehrávání dalšího videa na YouTube v iPhone

Kroky v tomto článku byly provedeny na zařízení iPhone 7 Plus v systému iOS 12. Používám nejnovější verzi aplikace YouTube, která byla k dispozici v době, kdy byl tento článek napsán. Dokončením kroků v této příručce změníte nastavení v aplikaci YouTube tak, aby se zastavilo přehrávání navrhovaného videa automaticky po skončení aktuálního videa.

Krok 1: Otevřete aplikaci YouTube .

Krok 2: Klepněte na ikonu svého profilu v pravém horním rohu obrazovky.

Krok 3: Vyberte možnost Sledovaný čas v horní části obrazovky.

Krok 4: Klepnutím na tlačítko napravo od automatického přehrávání nastavení deaktivujte.

Chcete se zbavit historie vyhledávání v aplikaci? Zjistěte, jak se zbavit své historie vyhledávání na YouTube.

Sledujete videa YouTube často v noci nebo ve tmě a jas obrazovky je příliš velký? Zjistěte, jak povolit tmavý režim v aplikaci YouTube pro iPhone, a změnit jeho barevné schéma, aby bylo očními světly v temných prostředích trochu snazší.

© Copyright 2022 | computer06.com