Jak vypnout čtení na iPadu 2 v iOS 7

Dáváte přednost nějaké kontrole nad ochranou soukromí v textových zprávách a nechcete, aby lidé věděli, že jste si přečetli zprávu, kterou vám poslali? Pokud máte ve vašem iPadu povolenou funkci čtení potvrzení, možná poskytujete více informací o stavu přijaté zprávy, než chcete.

Naštěstí je to něco, co můžete na svém iPadu zakázat, což zabrání odesílatelům iMessage v tom, aby viděli informace „Číst“ ve zprávě, kterou vám zaslali, a přečetli si na iPadu.

Zabraňte ostatním, aby věděli, kdy jste na iPadu četli zprávy

Tento tutoriál vás naučí, jak vypnout potvrzení o přečtení aplikace Zprávy na iPadu. Když je tato funkce zapnutá, lidé, kteří vám poslali iMessage, uvidí, když si tuto zprávu přečtete. To může být užitečné, když jste v situacích, kdy ostatní chtějí vědět, kdy byla zpráva přijata, ale také to znamená, že lidé vědí, že jste si jejich zprávu přečetli, a může se divit, proč jste neodpověděli.

Krok 1: Otevřete nabídku Nastavení .

Krok 2: Vyberte možnost Zprávy na levé straně obrazovky.

Krok 3: Tuto možnost vypnete klepnutím na tlačítko napravo od odesílání potvrzení o přečtení . Nebudete odesílat potvrzení o přečtení z iPadu, pokud není kolem tlačítka zelené stínování. Na níže uvedeném obrázku jsou potvrzení o přečtení vypnuty.

Chcete přestat přijímat texty do iPadu? Naučte se, jak vypnout iMessages na iPadu, aby vaše zprávy směřovaly pouze do vašeho iPhone.

© Copyright 2021 | computer06.com