Jak zastavit vkládání zdrojového odkazu při vkládání do aplikace OneNote 2013

OneNote je opravdu užitečný program pro lidi, kteří potřebují uspořádat informace, aby k nim měli přístup později. Můžete dokonce přistupovat k notebookům OneNote z iPhonu a přidat tak aplikaci další úroveň pohodlí. Pokud však často kopírujete a vkládáte informace z webových stránek, můžete být frustrováni odkazem, který je součástí tohoto obsahu.

Naštěstí není zahrnutí tohoto odkazu povinné a můžete jej vypnout v nastavení OneNote. Náš průvodce níže vám ukáže, kde najdete nastavení, které je třeba vypnout, takže vkládáte pouze obsah, který jste původně zkopírovali.

Při vkládání z webu do aplikace OneNote 2013 zakažte odkaz na zdroj

Kroky v této příručce změní nastavení v programu OneNote 2013 v počítači tak, aby přestal zahrnovat text „Vloženo z“ a odkaz pod cokoli, co vložíte z webu. Jakmile tuto změnu provedete, vložíte pouze obsah, který jste skutečně zkopírovali.

  1. Otevřete OneNote 2013.
  2. V levém horním rohu okna klikněte na kartu Soubor .
  3. Klikněte na tlačítko Možnosti v dolní části sloupce na levé straně okna.
  4. Klikněte na kartu Upřesnit na levé straně okna Možnosti aplikace OneNote .
  5. Při vkládání z webu klepněte na políčko vlevo od odkazu Zahrnout ke zdroji a zrušte zaškrtnutí. Klepnutím na tlačítko OK v dolní části okna provedete změny.

Nyní vše, co zkopírujete z webové stránky a vložíte do sešitu OneNote, bude zahrnovat pouze obsah, který jste zkopírovali.

Máte sekci sešitu OneNote, která obsahuje některé citlivé informace, a dáváte přednost tomu, aby si ostatní lidé s přístupem k vaší instalaci OneNote nemohli zobrazit? Naučte se, jak chránit sekci poznámkového bloku heslem v aplikaci OneNote 2013, aby byla tato část viditelná pouze pro lidi, kteří heslo znají.

© Copyright 2021 | computer06.com